Școala Primară "Carol I" Iași

English Corner

 

Cu bucurie vă anunțăm că anul acesta, după o pauză de doi ani, vom relua organizarea sesiunilor de examinare Cambridge în școală. Ne va susține în acest demers centrul autorizat de examinare European Examination Centre cu care am incheiat, de curând, un protocol de colaborare. Ne dorim ca experiența testării în cadrul prietenos și familiar al școlii să fie una placută și motivantă pentru cei mici.
Stay tuned! 😊

Pentru mai multe detalii, vă invit să accesati acest link

Scoala Carol Iasi Scoala Carol Iasi Scoala Carol Iasi

Scoala Carol Iasi


În perioada 22-27 septembrie 2021, copiii Școlii Primare “Carol I” au sarbatorit, printr-o serie de activități distractive, Ziua Limbilor Europei. Ziua Limbilor Europei este o manifestare care celebrează diversitatea lingvistică, plurilingvismul și învățarea limbilor străine pe durata vieții. Aceasta are ca obiectiv să atragă atenția publicului asupra importanței învățării limbilor străine și să îl sensibilizeze cu privire la existența și valoarea tuturor limbilor vorbite în Europa, încurajând învățarea lor. Manifestarea a debutat în anul 2001, an care a fost declarat de Consiliul Europei Anul european al limbilor vorbite.
OBIECTIVELE PROIECTULUI:
• descoperirea semnificatiei zilei de 26 septembrie (Ziua Europeana a Limbilor)
• stimularea creativitatii si a spiritului critic
• cresterea interesului elevilor pentru studierea limbilor straine
• incurajarea plurilingvismului si a multiculturalitatii
• identificarea avantajelor cunoasterii limbilor straine
• familiarizarea cu metode eficiente de invatare a limbilor straine
Implicarea și entuziasmul copiilor au contribuit la indeplinirea tuturor obiectivelor pe care si le-au propus coordonatorii proiectului.

Pentru mai multe detalii, vă invit să urmăriți un scurt montaj al acestui eveniment.
Anul 2017 ne-a adus reînnoirea parteneriatului cu British Council Romania în scopul organizării, în școala noastră, a unei sesiuni de examinare destinată celor mici, dar pasionați de limba engleză. În cadrul prietenos și familiar al școlii și într-o atmosferă pe cât de serioasă pe atât de relaxată si plăcută, copiii au susținut testarea pentru primul nivel Cambridge YLE, Cambridge Young Learners English, adică Starters, pe care l-au trecut cu brio. De atunci, copiii au parcurs toate etapele specifice școlii primare, iar anul acesta pregătim o nouă sesiune de examinare alături de British Council România.

Pentru mai multe detalii, vă invit să urmăriți prezentarea dnei Aniella Busila, consultant educational pentru Cambridge Assesment English.

link  Prezentare pentru parinti a programului CAMBRIDGE 

Scoala Carol Iasi Scoala Carol Iasi Scoala Carol Iasi
Prezentarea scolii in cadrul programului ERASMUS+

Scoala Carol Iasi