CONCURSUL REGIONAL DE CREARE DE POVEȘTI
"COPILUL – UN BULGĂRE DE CREATIVITATE" - EDIȚIA a IX-a, 8 aprilie 2022

Proiectul Educațional ,,Copilul - un bulgăre de creativitate" ce face parte din Oferta Județeană a Activităților Eduative - 2022, la Secțiunea C - Concursuri Regionale / Interjudețene, are ca activitate principală Concursul de creare de povesti ,,Copilul - un bulgăre de creativitate". Ediția a IX-a a acestui concurs se va desfășura în data de 08.04.2022, începând cu orele 11:00, la Școala Primară ,,Carol I" Iași.

Click aici pentru a descărca Regulamentul de participare la acest concurs.

Click aici pentru a fi direcționat spre pagina de Facebook unde sunt postate toate concursurile și proiectele noastre  

Click aici pentru a descărca lista câștigătorilor ediției a IX-a a acestui concurs. Acestea sunt anonimizate. Detaliile privind codurile se pot obține de la profesorii învățători.

Vă mulțumim încă o dată pentru participare!

* * *

Proiectul Educațional ,,Popas pe tărâmul fanteziei - Tehnica Quilling"

Proiectul Educațional ,,Popas pe tărâmul fanteziei - Tehnica Quilling" ce face parte din Oferta Județeană a Activităților Eduative - 2022, la Secțiunea C - Concursuri Regionale / Interjudețene, a avut activitatea principală de desfășurare în data de 04.03.2022, începând cu orele 11:00, la Școala Primară ,,Carol I" Iași.

Click aici pentru a descărca Regulamentul de participare la acest concurs.

În intervalul orar 11:00 -14:00, prin accesarea acestui link s-au votat lucrările preferate din cadrul acestui concurs, în vederea obținerii premiilor de popularitate.
Vă mulțumim pentru participare!
Echipa de proiect

Click aici pentru a fi direcționat spre pagina de Facebook unde sunt postate toate marțișoarele și felicitările ce au intrat în concurs și unde s-a făcut și jurizarea  

Click aici pentru a descărca lista câștigătorilor ediției a X-a a acestui concurs. Premierea va avea loc la o dată care va fi anunțată din timp de către organizatori.
Vă mulțumim încă o dată pentru participare!

* * *

Festivalul Kre@tivIS

Scoala Carol IasiScoala Carol Iasi

* * *